Contact

Een opdracht? Een nieuwtje? Een persbericht? Een opmerking? Een vraag?  Is er iets wat beter kan? Neem dan contact met me op:

Terug naar naar mijn blog posts >>

One thought on “Contact

  1. Hallo Miriam,
    Nou ja, Engels of Nederlands…
    Jij kent mij via Petra en dan toevallig via Niels. Nog bedankt voor jouw gunst als bode met het envelopje naar Niels.

    Ik ben, via Facebook, bezig geworden met de groep “chase Shell Oil out of the Karoo” (link https://www.facebook.com/groups/chaseshelloutofthekaroo/)

    Ik weet niet veel van maar dit voelt zo verkeerd. Ik ben geen journalist en ik heb niet veel onderzoek naar gedaan dus ik weet niet veel van. Maar ik zie er helemaal niks over in de Nederlands pers en de Nederlanders zijn niet bezig mee.
    Ik voel dat ik iets moet doen en uit die gedachten gang heb ik een snelle email aan Natuur College (natuurcollege.nl) gedaan en Brandpunt (via http://onderzoek.incontxt.nl/) ook een mail gestuurd.

    Vanochtend bezig met wat huishouding (herfstvakantie) en ik dacht aan jou. Misschien kan jij iets mee, misschien vind jij het helemaal niet interessant, maar ik wil toch vragen.

    Hartelijke groet vanuit Apeldoorn,

    Kathleen Mosman-Colesky

    PS ik geniet van jouw blogs – zeker de allochtoon stuk omdat ik een omgekeurde allochtoon in jouw land ben – alleen sinds september ben ik, na 15 jaar in Nederland, Nederlandse.

Leave a comment